ZBOGOM, ZA SADA... Seka Sablić se NAJPOTRESNIJIM rečima oprostila od Milene Dravić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOGOM, ZA SADA... Seka Sablić se NAJPOTRESNIJIM rečima oprostila od Milene Dravić (FOTO)

"Bila je iskrena, lepa i hrabra."

Komemoracija Mileni Dravić u beogradskom Zvezdara teatru počela je minutom ćutanja, a zatim su prijatelji i kolege pokojne glumice izjavili saučešće Mileninoj porodici.

POSLEDNJI POZDRAV VELIKOJ MILENI: Na komemoraciju stižu Božović, Bjela, Vojin, Radoš Bajić... FOTO

Uz zvuke pesme "She may be the reason", koja je mnogima izmamila suze na oči, Seka Sablić je prva govorila o Mileni Dravić. Sablićeva je rekla da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nam ostaje samo da se ponosimo što je Milena bila naša.

- Bila je iskrena, dobra i draga, lepa i hrabra. Sigurna sa da njena duša ide prema svitanju. Zbogom, za sada... - rekla je sa suzama u očima, vidno potresena Seka Sablić.

Ona je rekla da je Milena bila lepa do poslednjeg dana i da je bila dobar prijatelj, dok se borila sa život svog supruga Dragana Nikolića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.