ZBOGOM, LEGENDO: Preminuo pevač čiji glas ste svi voleli! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOGOM, LEGENDO: Preminuo pevač čiji glas ste svi voleli! (VIDEO)

Izgubio je tešku bitku sa rakom...

Legende nas, nažalost, u povelikom broju napuštaju i u 2017. godini, pa je i danas preminuo jedan muzičar koji je ostavio trag u svetu rokenrola.

DRUGI UGAO SVE OTKRIVA: Procureo snimak TUČE Marinka Rokvića - sa sigurnosnih kamera! (VIDEO)

U pitanju je Džon Veton (67), slavni engleski pevač, basista i kompozitor. Napustio nas je posle teške bitke sa rakom.

Bio je član benda "King Crimpson", a posle toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je oformio supergrupu "Asia" i u tom periodu ostvario svoj najveći komercijalni uspeh. Njihov istoimeni debi album stigao je do prvog mesta Bilbordove top liste 1982.

Kasnije je Veton ostvario uspešnu solo karijeru, nižući singlove i albume koji su i kod kritike i kod publike pozitivno prihvaćeni.

Veton je tokom karijere sarađivao sa velikim brojem slavnih muzičara kao što su Brajan Feri, grupa "Genesis", Alan Vajt...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Posle duge i teške bolesti: Preminuo čuveni pevač! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 31.Jan.2017

Izgubio je tešku bitku sa rakom...Legende nas, nažalost, u povelikom broju napuštaju i u 2017. godini, pa je i danas preminuo jedan muzičar koji je ostavio trag u svetu rokenrola...U pitanju je Džon Veton (67), slavni engleski pevač, basista i kompozitor. Napustio nas je posle teške bitke sa rakom...Prog...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.