ZAVRŠNI KONCERT ANSAMBLA “ORO”

Izvor: kult-URA.com, 23.Jun.2015, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠNI KONCERT ANSAMBLA “ORO”

Akademski folklorni ansambl “ORO” iz Niša održaće svoj završni koncert 23. juna u dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom u 19:30. Pored ansambla “ORO”, nastupiće još mnogi ansambli, kao i veliki narodni orkestar Studentskog kulturnog centra. Kao gost koncerta nastupiće plesno-folklorno društvo “Brojanica”.
 

Završni koncert Akademskog folklornog ansambla ORO je prilika kada na sceni Dvorišta Univerziteta pred publikom i ljubiteljima folklora svi ansambli imaju priliku da pokažu najbolje od sebe. Od najmlađih grupa do veterana, mnogobrojni igrači koji rade u okviru folklornih ansambala predstaviće se najboljim i najaktuelnijim numerama. Ovo je ujedno i uvod u...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.