X-men: Apokalipsa je stigla u Srbiju

Izvor: Blic, 20.Maj.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

X-men: Apokalipsa je stigla u Srbiju

„Jedan od najsmelijih filmova o super-herojima ikada napravljenih”, „žustro zabavan film” i „sjajno ukombinovane emocije i akcija'', samo su neke od pozitivnih kritika na računa filma "X-men: Apokalipsa" koji je juče premijerno prikazan kod nas.

Novi nastavak najpoznatije Marvelove franšize, pored već poznatih imena u glavnim ulogama (Džejms Mekavoj, Majkl Fasbender, Dženifer Lorens), donosi osveženje u mladim snagama koje će oduševiti ljubitelje aktuelnih super-hitova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Među poznatim ličnostima koje su sinoć posetili premijeru, našli su se i mutanti iz plesne škole obučeni u kostime najpoznatijih likova ove franšize – Magneta, Mistik i Sajlok.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.