Vučić povodom smrti Mandića: Proveo je i okončao žživot na pozoriššnim daskama

Izvor: Blic, 15.Jun.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić povodom smrti Mandića: Proveo je i okončao žživot na pozoriššnim daskama

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je povodom smrti glumca Milorada Mandića Mande telegram saučešća njegovoj porodici.

- „Sa neizmernom tugom i nevericom primio sam vest o iznenadnoj smrti naššeg proslavljenog glumca Milorada Mandića Mande. U srcima publike ostaće zauvek zabeležžena njegova upečatljiva ostvarenja na filmu, televiziji i u pozorišštu. Proveo je i okončao žživot na pozoriššnim daskama - mestu koje je najviše voleo. Nesebično dajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sebe, mamio je suze i smeh rasplakavšiš nas danas poslednji put, navodi se u telegramu premijera Vučića.

UMRO NA SCENI Glumac Milorad Mandić Manda preminuo tokom predstave

Upućujem najdublje saučešće članovima porodice Mandić, posebno deci koja su, kako je sam imao običaj da kažže, njegovo najveće blago“, saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić, Nikolić, Mali: Saučešće porodici Mandić

Izvor: B92, 15.Jun.2016

Beograd -- Predsednik tehničke Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je porodici Mandić telegram saučešća povodom smrti glumca Milorada Mandića Mande...Vučić je u telegramu naveo da je sa neizmernom tugom i nevericom primio vest o iznenadnoj smrti proslavljenog glumca Milorada Mandića Mande...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.