Vratio se da peva s nogom u gipsu

Izvor: Akter, 13.Jun.2015, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratio se da peva s nogom u gipsu

Frontmen i pevač američkog rok benda "Fu Fajters" Dejv Grol pao je na bini na početku koncerta u Švedskoj, slomio nogu i posle ukazane pomoći, vratio se s nogom u gipsu i nastavio koncert, javile su svetske agenicje

Grol je počeo da peva drugu pesmu na koncertu u petak uveče na stadionu u Geteborgu, kada je pao i povredio se.

Bivši bubnjar kultne grupe "Nirvana" prekinuo je pesmu i publici rekao da je "izgleda slomio nogu". Pošto je publika negodovala, Grol je >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << obećao da će se odmah vratiti na scenu posle kratkog boravka u bolnici.

Sat vremena kasnije, Grol se vratio s nogom u gipsu i štakama i nastavio da peva sedeći na stolici.

Grol je osnovao bend u Sijetlu 1994. godine posle samoubistva lidera "Nirvane" Kurta Kobejna zbog čega se kultni bend raspao. "Fu Fajtersi" su izdali šest studijskih albuma.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Neuništivi roker: Slomio nogu pa se vratio da završi koncert

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jun.2015

Frontmen rok benda “Foo Fighters” Dejv Grol (46) okliznuo se na bini tokom koncerta u Geteburgu u Švedskoj, održanog u petak, 12. juna i koncert završio sa nogom u gipsu...Zanimljivo je da se pevač okliznuo i povredio nogu već nakon izvođenja druge pesme. Brzo je otišao sa bine, ali se još...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.