Vračar Rocks! - Block Out, SSP i One Big Hell - Petak 06. April

Izvor: Kontra magazin, 05.Apr.2012, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vračar Rocks! - Block Out, SSP i One Big Hell - Petak 06. April

U petak 06. Aprila od 20 časova, u centru za kulturu Božidarac u okviru festivala Vračar Rocks! nastupiće bendovi Block Out, Sharks, Snakes Planes i One Big Hell. Block Out sada već predstavljaju veterane beogradske scene jer bend u kontinuitetu nastupa već 22 godine.U okviru njihove prolećne turneje gde će nastupiti u desetak gradova Srbije i regiona, Block Out će svoj prolećni beogradski koncert održati na Vračaru. U najavljenih dva I po sata koncerta, pored proverenih koncertnih hitova, Block Out će beogradskoj publici predstaviti i neke od devet pesama koje su pripremili za svoj novi studijski album. Mladi i prespektivni bendovi Sharks, Snakes Planes i One Big Hell imaće priliku da se predstave publici u Božidarcu i upoznaju ih sa svojim radom. Karte se nalaze u pretprodaji po ceni od 500 dinara I mogu se nabaviti u Felix Music Shop-u (TC Sremska, I sprat) I Pinball Wizard Records (TC Euro Centar, Makedonska 30). Više informacija o festivalu Vračar Rocks! i narednim događajima možete pronaći na www.facebook.com/vracar.rocks (http://www.facebook.com/vracar.rocks) U Božidarcu u subotu 07, Aprila započinje takmičenje Tvoj Zvuk 2 , na kome će nastupiti Hadži Prodane Duše, Zvrka Electronics i Zvezde Grajma. Veče će otvoriti bend Ljubičice koji je pobedio na prvom izdanju ovog festivala, a specijalni gost biće Marčelo koji će nastupiti uživo u pratnji svog benda Filteri. Ulaz na ovo dešavanje je besplatan!

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Koncert: Djurisici uz Pekovice

Izvor: KraljevoPress.com, 05.Apr.2012

FOTO: RTS. Kraljevacki bubnjar Djuradj Djuricic sa svojim legenedarni prezimenjakom, majstorom ovih palica, nastupice 7. aprila u Multimedijalnom centru KVART zajedno u 19 casova.. Kako smo obavesteni, svecijalni gosti ovog koncerta bice Bojana i Nikola Pekovic, poednici ovogodisnjeg festivala Ja...

Nastavak na KraljevoPress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.