Vodimo vas na mali muzički košmar

Izvor: Mondo, 12.Sep.2012, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na "mali muzički košmar"

MONDO i Kolarčeva zadužbiuna vam poklanjaju ulaznice za koncert "A Little Nightmare Music", virtuoza i majstori komedije Igudesmana i Joa.

Koncert će biti održan 13. septembra u dvorani Kolarčeve zadužbine, a ukoliko želite da osvojite ulaznice pošaljite nam mail sa vašim imenom i prezimenom i naznakom "košmar". Dobitnici će odmah biti obavešteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Aleksej Igudesman i Hjung Ki Jo su klasični muzičari koji su osvojili svet svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jedinstvenim i urnebesnim predstavama koje spajaju komediju s klasičnom muzikom i popularnom kulturom. Podjednako su spremni za nastupe u koncertnim salama kao i na stadionima, a zajednički san im je da klasičnu muziku učine dostupnom široj i mlađoj publici.

Pored turneja na kojima sa simfonijskim orkestrima izvode "A Little Nightmare Music" i "A Big Nightmare Music ", na akademijama i muzičkim školama širom sveta vode radionice "8 do 88 – muzičko obrazovanje za decu svih uzrasta", na kojima polaznici stiču samopouzdanje i inspiraciju za sopstvena muzička putovanja.

Igudesman i Jo nastupili su u nekoliko filmova, među kojima je i njihov "mockumentary" (lažni dokumentarac) "Everything You Always Wanted to Know About Classical Music".

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.