Više od 60 hiljada gledalaca za mesec dana: Vera broj 1 u srpskim bioskopima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2022, 15:48

Više od 60 hiljada gledalaca za mesec dana: "Vera" broj 1 u srpskim bioskopima

Gotovo mesec dana nakon svečane beogradske premijere i početka bioskopske distribucije, film "Vera" izbio je na prvo mesto gledanosti u domaćim bioskopima, ubedljivo nadmašivši brojne holivudske blokbastere, saopštili su distributeri.

Film je do sada pogledalo više od 60.000 gledalaca širom Srbije i regiona, čime je "Vera" već postala jedan od najvećih ovogodišnjih bioskopskih hitova.

"Filmovi su tu zbog publike koja ih gleda", izjavila je tim povodom glavna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << glumica Jovanom Stojiljković, i dodala la da joj je drago što je toliki broj ljudi do sada pogledao naš film.

"Sa raznih premijera širom Srbije i regiona nosim samo najlepša iskustva i veliku zahvalnost na svim komentarima i pohvalama koje sam čula. Hvala vam" poručila je Stojiljković.

Velika beogradska premijera Vere održana je 9. novembra u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade, nakon čega su upriličene i premijere u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Banjaluci, Podgorici i, nedavno, u Beču.

"Vera" je, podsećamo, melodrama sa elementima trilera nadahnuta uzbudljivom istinitom pričom o Veri Pešić, višestrukoj špijunki iz vremena Drugog svetskog rata.

Reditelj filma je Nedeljko Kovačić, scenaristi Kristina Đuković i Nedeljko Kovačić, originalnu muziku potpisuje Magnifiko, a producentkinja filma je Danka Milošević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.