Virtuelna poseta Van Gogovom muzeju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2020, 17:25

Virtuelna poseta Van Gogovom muzeju

Muzej Van Goga, jedna od najznačajnijih institucija kulture u Amsterdamu, priključio se spisku galerija i izložbenih prostora koji su svoj sadržaj preneli onlajn i omogućili virtuelnu posetu.

Ovaj muzej sadrži najveću kolekciju čuvenog umetnika - koja obuhvata 200 slika, 500 crteža i oko 700 pisama.

Zbog sveobuhvatne i bogate riznice Van Gogovih dela, ovaj muzej unazad godinama privlači sve više obožavatelja i poštovalaca čuvenog slikara.

U njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ponudi se nalaze neka od najpoznatijih slika - poput "Suncokreta", "Cvetanja badema", "Ljudi koji jedu krompir" i "Sejača".

Ljubitelji umetnosti moći će u narednom periodu da pristupe onlajn galeriji i iz udobnosti sopstvenog doma vide delove umetničke istorije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Virtuelna poseta Van Gogovom muzeju

Izvor: Blic, 07.Apr.2020, 00:22

Muzej Van Goga, jedna od najznačajnijih institucija kulture u Amesterdamu, priključio se spisku galerija i izložbenih prostora koji su svoj sadržaj preneli onlajn i omogućili virtuelnu posetu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.