Izvor: Arte, 22.Okt.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Videomedeja

Trodnevni Međunarodni festival savremene video umetnosti Videomedeja svečano će biti otvoren u petak, 23. oktobra u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine u Novom Sadu (Dunavska 37) u produkciji i organizaciji Udruženja za video umetnost Videomedeja.

Svečano otvaranje počinje u 19:30h, a od 18:00h počinje poseban program prezentacijom Mihaila Ristića, multimedijalnog (višemedijskog) umetnika, filmskog stvaraoca, književnog prevodioca, pesnika, pisca i nezavisnog filmsko/video/televizijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << producenta. Na festivalu će u okviru takmičarskog programa biti predstavljeni radovi iz 24 zemlje, dok revijalni program uključuje specijalnu selekciju radova domaćih autora Made in Serbia i prezentacije članova žirija – Mihailo Ristić iz Srbije, Maja Bogojević iz Crne Gore i Dejmon Mol iz Pensilvanije (USA). U ovom programu prvi put biće prikazan projekat Mistaken for a stranger autorke Eugenie Gortčakoves.

Nastavak na Arte...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izložba o Sarajevu u Novom Sadu

Izvor: Akter, 22.Okt.2015

Izložba fotografija "Prvi kadar: Sarajevo" biće otvorena u petak, 23. oktobra u Novom Sadu, a Vojvođanski građanski centar će na njoj predstaviti seriju fotografija koje su mladi iz Vojvodine napravili tokom edukativnog boravka u Sarajevu..Fotografije koje će biti izložene nastale su kao deo projekta...

Nastavak na Akter...

Međunarodni festival savremene video umetnosti Videomedeja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2015, 06:11

Trodnevni Međunarodni festival savremene video umetnosti Videomedeja svečano će biti otvoren danas u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine u Novom Sadu u organizaciji i produkciji Udruženja za video umetnost Videomedeja...Svečano otvaranje počinje u 19:30 časova, a od 18 časova počinje poseban...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.