Veliki rat na korak do NIN-ove nagrade

Izvor: Beta OMS, 09.Jan.2013, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki rat na korak do NIN-ove nagrade

Izdavačka kuća Vulkan, nastala spajanjem Alnarija i Mono i manjane, sa ponosom ističe da je njen roman "Veliki rat" Aleksandra Gatalice, ušao u najuži izbor za NIN-ovu nagradu. Tim povodom, ovih dana knjiga " Veliki rat" zauzima posebno označeno mesto u knjižarama Vulkan u Beogradu i Novom Sadu. U iščekivanju 14. januara, kada će se znati ovogodišnji dobitnik nagrade, roman "Veliki rat" se prevodi na engleski jezik i pojaviće se u Britaniji povodom sto godina od prvog svetskog rata.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Gatalica u Novom Sadu

Izvor: Beta OMS, 09.Jan.2013

Nakon deset gradova u kojima je predstavio roman "Veliki rat", Aleksandar Gatalica ovaj deo turneje okončava 11. januara velikom promocijom u Novosadskom kulutrnom centru u 19 časova. Knjiga koja se već našla u najužem izboru za NIN-ovu nagrada i kod kritike ocenjena kao "najupečatljiviji roman...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.