Veliki prezir večeras u Parobrodu

Izvor: B92, 22.Mar.2014, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki prezir večeras u Parobrodu

Nastupom benda "Veliki prezir" večeras (22. marta) u 20.30 sati u Ustanovi kulture "Parobrod" nastavlja se sezona kreativnih "unplugged" nastupa poznatih muzičkih sastava, na kojima se bendovi predstavljaju u svojim neobičnim izdanjima.

Ovom prilikom "Veliki Prezir" nastupiće u sastavu Vladimir Kolarić - vokal, Boris Mladenović - bas, sa specijalnom gošćom, pijanistkinjom, Sonjom Lončar, a pored starih hitova, bend će svirati i numere sa novog albuma koji predstavlja zrele >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << plodove njihove muzičke karijere.

Cena karte za ovaj nastup, koje je se mogu kupiti u UK Parobrod je 500 dinara, a broj ulaznica je ograničen.

Novi koncept "Unplugged" koncerata, koji će se u Parobrodu održavati u kontinuitetu sve do maja 2014. godine, poseban akcenat stavlja na umetničku stranu muzike i na njenu ekspresiju, navodi se u saoštenju.

U Parobrodu u narednom periodu nastupiće i "Deca loših muzičara" u subotu, 5. aprila, i bend "Svi na pod" u subotu, 10. maja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Veliki prezir" večeras u Parobrodu

Izvor: Blic, 22.Mar.2014

Nastupom benda "Veliki prezir" večeras u 20.30 sati u Ustanovi kulture "Parobrod" nastavlja se sezona kreativnih "unplugged" nastupa poznatih muzičkih sastava, na kojima se bendovi predstavljaju u svojim neobičnim izdanjima. "Veliki prezir"..Ovom prilikom "Veliki Prezir" nastupiće u sastavu Vladimir...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.