Velike promene u drugoj sezoni jedne od najgledanijih serija

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 13:41

Velike promene u drugoj sezoni jedne od najgledanijih serija

Džena Ortega je rekla za E! da je dobila neki scenario za drugu sezonu serije "Sreda", Netfliksovog hita koji je debitovao 2023. godine i postao jedna od nagledanijih serija svih vremena na toj platfotmi.

Zbog štrajka u Holivudu snimanje serije je obustavljeno, ali sada nastavljaju punom parom, a Ortega je rekla da će serija da naginje hororu i da će biti uzbudljivo.

"Definitivno naginje ka hororu. To je zanimljivo jer se sama Sreda nikada ne menja i biće više akcije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što će se publici sigurno dopasti", dodala je Ortega.

Ekipa serije "Sreda" za drugu sezonu seli produkciju iz Rumunije u Irsku, a početak snimanja je planiran za april, piše Varajeti.

"Imamo zaista dobre ideje i mislim da ih je sve više. Svaka epizoda će delovati kao film. Šou sa vampirima, vukodlacima i supermoćima, mora da bude malo mračniji, ali sve u granicama", rekla je Ortega.

Podsetimo, serija prati Dženi Ortegu kao glavni lik koji potiče iz čuvene"Porodice Addams", koja se upisuje u akademiju "Nevermore".

Ortega je prisustvovala dodeli "Emi" nagrada kao nominovana za "Sredu" u kategoriji glavne glumice u kategoriji komedija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ortega otkrila velike promjene u drugoj sezoni jedne od najgledanijih serija "Srijeda"

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2024, 09:49

Džena Ortega je rekla za E! da je dobila neki scenario za drugu sezonu serije "Srijeda", Netfliksovog hita koji je debitovao 2023. godine i postao jedna od nagledanijih serija svih vremena na toj platfotmi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.