Veče studentskih filmova u DOB-u

Izvor: B92, 05.Feb.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče studentskih filmova u DOB-u

Besplatne premijerne projekcije studentskih filmova studenata SAE Instituta biće održane 8. februara u Domu omladine Beograda, sa početkom u 20 časova.

Tokom večeri premijerno će biti prikazano šest filmova, čiju režiju potpisuju student Mimi Vlaović, Nemanju Knežević, Milena Cvetkovska, Alex Tselekidis i Isidora Nikić.

Uz studente autore predstaviće se i njihovi predavači Andreja Hamović, Mina Đukić i Stevan Marić.Ulaz na projekcije je besplatan, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mesto možete rezervisati OVDE.

Film: KAO U FILMU

Reditelj: Mimi Vlaović

Lepršava zaljubljenost Princa i Princeze je predstavljena fantazijama različitih filmskih žanrova. Zanesenost čarolijom predstavlja opasnost za princa na kome je odluka koju svako jednom mora da donese. Da li ostati u zajedničkom filmu ili se vratiti u realnost?

Film: A MATCH

Reditelj: Milena Cvetkovska

Priča prati dvoje mladih koji žive zajedno neko vreme. Momak je bolestan i hitno mu treba novi bubreg. Otežavajuća okolnost je što Srbija nije deo Euro Transplanta, a on nema srodike koji bi mu donirali organ. Ali jednog dana njegov će se život potpuno izokrenuti.

Film: BEFORE YOU GO

Reditelj: Isidora Nikić

Nikola(18) i Teodora(17) nasumično naizmenično izvlače preostalih 7 kockica iz kutijice na kojima je po jedno slovo od kojih za svako treba da osmisle radnju koju treba da sprovedu zajedno dan pre Nikolinog odlaska u Kinu na neodređeni vremenski period.

Film: ADRIAN'S PATH

Reditelj: Alex Tselekidis

Priča o momku koji pokušava da zaboravi svoju bivšu devojku tako što odlazi na mesta na kojima su bili zajedno i seća se divnih momenata.

Film: ŠTA ĆEŠ OVDE?

Reditelj: Nemanja Knežević

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.