Izvor: Arte, 21.Avg.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče YU vinila

U okviru programa Leto u muzeju, Muzeja Jugoslavije, u subotu, 24. avgusta, od 19 časova, organizovano je celovečernje besplatno (sub)kulturno druženje na platou ispred muzeja.

Velika otvorena berza ploča, biće deo sveobuhvatnog programa pod nazivom Veče YU vinila, u organizaciji Muzeja Jugoslavije, kojim će muzej za ovu godinu i zatvoriti, svoje već tradicionalno, Leto u muzeju.

Paralel festival će se pobrinuti kroz berzu ploča pod otvorenim nebom, da raznovrstan >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << izbor vinila tematski isprati događaj, koji će osim muzičkog dela, kroz nastupe nekoliko DJ-eva s prostora nekadašnje Jugoslavije (Tetkine radosti, F.U.N.K.cioner) sadržati i socijalnu komponentu. Pored brojnih učesnika, biće tu i časopis Lice ulice, kao i Svratište za decu - kafe bar 16, tako da je ovo prilika da se podrži i njihov rad.

Kompletan sadržaj programa na event strani: https://www.facebook.com/events/2063454033964389/

Nastavak na Arte...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veče klasične muzike u Pećincima: Divan je kićeni džez

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2019

Veče klasične muzičke u okviru kojeg će pećinačka publika imati priliku da na šetalištu ispred Kulturnog centra u Pećincima uživa u notama klavira, flaute i tamburice održaće se u subotu 24. avgusta, s početkom u 20.30 časova...Pećinački Kulturni centar imaće priliku da ugosti članice...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Leto u Muzeju – Veče YU vinila

Izvor: Danas, 21.Avg.2019

Muzej Jugoslavije će u subotu 24. avgusta završiti ovogodišnji program Leto u Muzeju. Program će se održati od 19 časova na muzejskom platou, a ulaz je slobodan. Članak Leto u Muzeju – Veče YU vinila se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.