Vanja Ignjac: Ples života

Izvor: Arte, 23.Jan.2020, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Ignjac: Ples života

Samostalna izložba grafika autorke Vanje Ignjac, pod nazivom, "Ples života", otvara se u utorak, 28. januara u 19h. u galeriji SKC Novi Beograd.

Vanja Ignjac (1992. Novi Sad) diplomirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, 2017. godine, u klasi profesora Radovana Jandrića. U 2017. godini nagrađena je i za najuspešniji umetnički rad na katedri grafike u generaciji 2013/2017. Iste godine upisala je master studije modul: grafika na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, pod mentorstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << redovnog profesora Radovana Jandrića. Postala je član SULUV-a 2017. godine. Univerzitet u Novom Sadu dodelio joj je nagradu za vrhunske rezultate postignute na evropskim i svetskim takmičenjima 2018. godine. Doktorske studije - studijski program likovne umetnosti na Akademiji umetnosti u Novom Sadu - upisala je 2018. godine. Priredila je nekoliko samostalnih i učestvovala na više kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

Nastavak na Arte...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.