Izvor: Blic, 02.Nov.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjda ste izabrali

Valjda ste izabrali

Majstor za dobro raspoloženje, folk-pevač Aca Lukas nastupa večeras od 20.30 časova na koncertu u Hali I Beogradskog sajma. Pod parolom 'Valjda ste izabrali najveću žurku na Balkanu' u organizaciji 'Melos estrade' obezbeđivaće čak 190 redara, kao i blizu tri stotine pripadnika milicije. Posle blagog zagrevanja u 'režiji' 'O.K. benda', nastupiće glavna zvezda večeri, a u izvedbi njegovih najpoznatijih hitova pomoći će mu 'Folk House Band', kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tri specijalna gosta. Aca će u ponoć nazdraviti publici pivom 'lukas', jer mu je 3. novembra rođendan, koji će proslaviti na pravi način - na žurci koja će trajati do zore. GSP će, u skladu sa tim, pojačati linije gradskog prevoza prema Sajmu, a biće uvedene i dve nove.

- Obezbeđena je odlična zvučna i svetlosna tehnika, a dužina bine zajedno sa zvučnicima iznosi 31 metar! Koncert će biti sniman, jer planiramo da objavimo video-kasetu i 'lajv' nosače zvuka u izdanju 'City recordsa' - kaže Aca Lukas i dodaje:

- Ne smatram se narodnjakom u onom klasičnom smislu. Folk pevači su zaista u nemilosti, a to je bez veze, jer muzika treba da se deli na dobru i lošu. Politika me ne zanima, nikada se nisam bavio time, ni javno ni tajno. Zadovoljan sam životom koji nam, nadam se, predstoji. Mislim da u buduće svako mora da brine isključivo svoju brigu, jer mene ostali ne zanimaju - rekao nam je Lukas. N. Grujić.

Koncert popularnog pevača Ace Lukasa biće održan večeras u Hali I Beogradskog sajma

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.