VRATIO SE! Snimljen je nastavak Borata, a datum premijere nije slučajno izabran! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 10:36

VRATIO SE! Snimljen je nastavak Borata, a datum premijere nije slučajno izabran! (VIDEO)

Da li će prevazići prvi deo?

Izašao je prvi tizer za nastavak "Borata", a nedavno je objavljen i naslov filma - "Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan".

Nastavak Borata Saše Barona Koena trebalo bi da ugleda svetlo dana pre predsjedničkih izbora u SAD-u koji se održavaju 3. novembra.

Radnja filma još se uvek taji, ali jasno je da žestoko udara po Trampu i republikancima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što se vidi po tizeru, ali i po imenu potpredsednika u naslovu.

Inače, "Borat! Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan" (ili Borat! Kulturna učenja Amerike u korist slavne nacije Kazahstan) izašao je 2006. godine i zaradio je 262 miliona dolara širom sveta. Koenovi "Bruno" (138 miliona dolara) i "Diktator" (179 miliona dolara) takođe su bili uspešni, ali nisu uspeli da nadmaše Borata.

Ono što se još zna o filmu je da Borat nije više malo poznato kazahstansko TV lice koje je glumio u originalu, već javnost zna ko je, pa mora da se kamuflira kako bi intervjuirao ljude. Nedavno je snimljen kako se infiltrirao na desničarski skup, a pre nekoliko meseci pozvali su mu policiju kad je u bikiniju dočekao Rudija Đulijanija, bivšeg gradonačelnika Njujorka i advokata Donalda Trampa, koji je mislio da dolazi na ozbiljan intervju u pandemiji koronavirusa.

Congratulation to great friend of the Kazakh people @realDonaldTrump for winning debate today! Impressive and amazing result for a strong premier who always put America and Kazakhstan first! pic.twitter.com/qLljQ8b5UU

— Republic of Kazakhstan 🇰🇿 (@KazakhstanGovt) September 30, 2020

UŽAS! Ceca sa Anastasijom OTIŠLA NA ODMOR, a umesto uživanja DOČEKALO IH OVO - ŠOK! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.