VRAĆA SE NA MALE EKRANE! Anđelina Džoli u NASTAVKU omiljenog filma - premijera već zakazana

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆA SE NA MALE EKRANE! Anđelina Džoli u NASTAVKU omiljenog filma - premijera već zakazana

Brže nego što je trebalo!

Anđelina Džoli vraća se na naše ekrane i pre nego što se to očekivalo.. Naime, pre nekoliko dana objavljen je poster za nastavak filma "Grdana -zla vila" (Maleficent), a datum premijere pomeren je za osam meseci ranije.

Film je trebalo da bude premijerno prikazan u maju 2020. godine, ali će ipak svoju premijeru doživeti 18. oktobra 2019. godine.

Dizni je podelio promotivni plakat i novi datum putem Twittera.

Angelina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jolie returns in Maleficent: Mistress of Evil. Coming to theaters October 18, 2019. pic.twitter.com/85tmXuotjq

— Disney (@Disney) 06. март 2019.

U novom nastavku glumiće El Faning, Sem Rajli, Imelda Staunton, Džuno Templ i Lesli Menvil u svojim starim ulogama, a pojaviće se i neki novi glumci poput Mišel Fajfer, Eda Skrejna i Harisa Dikinsona.

U prvom nastavku prikazana je neispričana priča o glavnoj zlobnici Diznijevog crtaća "Trnova Ružica" iz 1959. godine. Lepa i dobra mlada žena živi idiličnim životom u šumskom kraljevstvu sve dok jednog dana ne bude izvršen vojni napad koji preti miru u zemlji. Grdana se diže kako bi zaštitila zemlju, ali na kraju pati od nemilosrdne izdaje koja je učini zlom i željnom osvete. Zbog toga otpočinje epsku bitku protiv naslednika kralja osvajačkog kraljevstva, te baca kletvu na njegovo novorođenče Auroru. Kako dete raste, ona shvata da Aurora drži ključ mira u kraljevstvu.

Iako filmski kritičari nisi bili blagonakloni prema ovom filmu, ipak je dobro prošao, pa je zaradio čak 758,5 miliona dolara. Novi nastavak filma snimljen je u avgustu 2018. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.