VLASTI POKRENULE ISTRAGU: Kijanu Rivs na METI OSUDE! Snimanje filma Matrix 4 pogodovalo ŠIRENJU KORONE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2020, 20:38

VLASTI POKRENULE ISTRAGU: Kijanu Rivs na METI OSUDE! Snimanje filma "Matrix 4" pogodovalo ŠIRENJU KORONE?

"Nastupali su DJ-jevi, korišćena je pirotehnika, služena je hrana, piće, bili su postavljeni čak i štandovi za tetoviranje...."

Snimanje filma "Matrix 4" u Nemačkoj pogodovalo je širenju koronavirusa, a na udaru kritika posebno se navodno našao glavni glumac Kijanu Rivs. Kako navode nemački mediji, vlasti Berlina zbog toga su pokrenule istragu.

Tokom snimanja ovog filma u Babelsberg studiju u Berlinu, održana je velika zabava na kojoj je navodno bilo više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 200 zvanica.

To se desilo u jeku pandemije koronavirusa, tokom koje je nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala građane da izbegavaju masovna okupljanja.

Iz produkcije tvrde da se radilo o snimanju pojedinih scena, međutim, tamošnji mediji navode da se zapravo radilo o zabavi koja je kamuflirana u snimanje.

Nastupali su DJ-jevi, korišćena je pirotehnika, služena je hrana, piće, bili su postavljeni čak i štandovi za tetoviranje.

U Berlinu je na snazi zabrana organizovanja događaja sa više od 50 učesnika i to uz prethodnu prijavu. Iz produkcije tvrde da se radilo o snimanju, a portparolka studija Babelsberg rekla je da su poštovane sve epidemiološke mere.

Četvrti film iz franšize "Matrix" počeli su da snimaju početkom godine i to 17 godina nakon što je snimljen treći dio "Matrix Revolutions".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.