VELIKI POVRATAK: ABA najavila NOVE pesme i TURNEJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI POVRATAK: ABA najavila NOVE pesme i TURNEJU!

Vest koja će obradovati fanove!

Bjorn Ulveus iz švedskog sastava Aba rekao je da obožavatelji četvoročlane grupe koja se raspala pre 37 godina mogu da očekuju izlazak nove pesme "u septembru ili oktobru".

Ulveus je rekao za današnje izdanje danskog tabloida Ekstra bladet da treba ,,izuzetno dugo vremena" da se napravi video-snimak sa avatarima članova grupe, i dodao da je to ,,suviše dugo odlagano".

Bend je ranije saopštio da su se njegova četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << člana Ulvaeus, Beni Anderson, Ani-Frid Lingštad i Agnete Falkstog ponovo okupili i da planiraju virtuelnu turneju sa svojim digitalnim avatarima i da je naziv jedne od dve nove numere ,,I Still Have Faith in You".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.