Usred emisije: Vlado Georgiev zbog štosa istukao Ivana Ivanovića (VIDEO)

Izvor: B92, 23.Apr.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usred emisije: Vlado Georgiev zbog štosa "istukao" Ivana Ivanovića (VIDEO)

Neki štosevi Ivana Ivanovića su njegovog ovonedeljnog gosta Vlada Georgieva do suza nasmejali, a zbog jednog je posegnuo i za "oružjem" - JASTUKOM.

Naime, Ivanović je u čast pevača Vlade Georgieva svoju poznatu rubriku Fun facts promenio u Sad facts zbog tematike njegovih pesama.

Iako je Vladi sve bilo simpatično i smešno na jednu “tužnu činjenicu” je posebno odregovao – tako što je istukao Ivana jastukom.

Pogledajte OVDE kako je to izgledalo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Vlado Georgiev "istukao" Ivana Ivanovića usred emisije

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2016

Neki štosevi Ivana Ivanovića su njegovog ovonedeljnog gosta Vlada Georgieva do suza nasmejali, a zbog jednog je posegnuo i za "oružjem" - jastukom...Naime, Ivanović je u čast pevača Vlade Georgieva svoju poznatu rubriku Fun facts promenio u Sad facts zbog tematike njegovih pesama...Iako je Vladi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.