Ušli smo u beogradski hotel u kojem odsedaju SVETSKE ZVEZDE i OTKRILI mnogo toga o njima!

Izvor: BKTV News, 04.Avg.2017, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ušli smo u beogradski hotel u kojem odsedaju SVETSKE ZVEZDE i OTKRILI mnogo toga o njima!

Direktor hotela u kojem odsedaju svetske zvezde kada dođu u Beograd otkriva za BKTVNews da li su oni "kao sav normalan svet".

„Od Princa Čarlsa smo u znak zahvalnosti za odličnu uslugu dobili lične poklone, glumac Pirs Brosnan nas je sve zamolio da napravimo zajedničku fotografiju.  Grupu „Prodigy“ smo iznenadili zanimljivim gestom, a Džulija Roberts nije imala nijedan poseban zahtev, kaže za BKTVNews Goran Kovačević, direktor hotela „Square nine“ koji je ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dana bio pod „opsadom“ jer je u njemu boravila glumica Džulija Roberts sa mužem i decom tokom posete Beogradu.

       Pirs Brosnan, foto: printskrin

Kovačević kaže da se niko od najpoznatijih „ ne ponaša kao svetska zvezda, već da ih sve odlikuje jednostavnost“.

„Za nas nema značajnijeg ili manje značajnog gosta, nama su svi gosti važni, ali ono što je do sada bilo najzahtevnije je poseta Princa Čarlsa i njegove supruge Kamile pošle godine. To je za nas bio najveći izazov, u smislu protokola koje smo morali da ispunimo pre dolaska brojne delegacije. Na prvom mestu bila je bezbednost. Svi misle da oni prvo traže luksuz, ali nije tako, oni prvo traže sigurnost, a onda udobnost, mir i tišinu, priča Kovačević.

Direktor hotela Goran Kovačević, foto: Mitar Radulović

U delegaciji je bilo tridesetoro ljudi koji su nekoliko dana boravili u hotelu i kako navodi direktor, dve sobe pretvorili su u kancelarije koje su bile radni prostor za princa Čarlsa. Da su i oni „kao sav normalan svet“ svedoči i to što nisu imali posebne zahteve oko izbora hrane.

„Za sve goste je važno da hrana bude vrhunska, da bude zdrava, da bude organska. Princ Čarls je imao svog kuvara koji je radio u saradnji sa našim šefom kuhinje. Većina sastojaka, koji su nabavljani za njihove potrebe, srpski su proizvodi . Nisu zahtevali svoju hranu, objašnjava Kovačević.

Predsednički apartman u hotelu Square nine, Foto: squarenine.rs

On naglašava da su pripreme za njihov dolazak trajale nekoliko meseci.

Superior king, Foto: Squarenine.rs

„Princ Čarls se sjajno ponašao prema zaposlenima. Kada je delegacija odlazila, tražio je da se vidi sa rukovodstvom hotela i  nas desetak je tom prilikom dobilo poklone, a sa zaposlenima je popričao nekoliko minuta. Ja sam dobio keramičku kutijicu. Rekao je da nije očekivao tako dobru uslugu i da je sve bilo sjajno“, prepričava direktor hotela.

Jelovnik iz kojeg svetske zvezde biraju, foto: Mitar Radulović

Za glumca Pirsa Brosnana koji je u hotelu boravio duže vreme kaže da vrlo jednostavan.

„Odlikuje se skromnošću i jednostavnošću, toliko da ga većina gostiju ne primeti kada ovde sedi. Izlazio je u susret svima koji su ga zamolili da se slika sa njima. Jeo je ono što je bilo na meniju, nikad nije hteo nešto posebno. Koristio je teretanu u hotelu i vežbao svaki dan. Kada je odlazio nakon dva meseca, toliko je bio zadovoljan da je tražio da se slika sa zaposlenima, priča Kovačević.

Džulija Roberts je u Beogradu bila sa porodicom, Foto: Printskrin Jutjub

Ovaj hotel je i pre nekoliko dana bio „pod opsadom“ medija kada se saznalo da u njemu boravi glumica Džulija Roberts sa porodicom.

„Doručkovala je u našem restoranu i poručivala ono što ima na meniju, nije imala posebne zahteve, otkriva Kovačević.

Gosti ovog hotela bili su i  članovi grupe „Prodigy“ kojima su priredli posebno iznenađenje.

„Kao znak pažnje, u lubenici smo izrezbarili mrava, a oni su toliko bili oduševljeni da su sliku odmah šerovali na društvenim mrežama, priča Kovačević.

Šef kuhinje Branko Kisić, foto: Mitar Radulović

Interesovalo nas je iz prve ruke,od onoga ko drži šefovsku palicu u kuhinji, da li su svetske zvezde zaista tako jednostavne.

„Svi koji dođu u naš hotel, već posle prvog obroka prepuste nama da brinemo o jelovniku. Oni poručuju kao i svi drugi gosti i niko do sada nije imao specijalni zahtev. To su jela sa aktuelnog jelovnika, a  kada pregledam blokove sa porudžbinama, vidim da ništa posebno ne naručuju. Mi smo naravno na raspolaganju za specijalne želje ako ih gosti imaju, ali do sada ih nisu imali. Naši kuvari se  sto posto posvete svakom gostu i  svakom jelu koje spremamo, kaže za BKTVNews šef kuhinje, Branko Kisić, koji je u znak zahvalnosti od Princa Čarlsa dobio novčanik.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.