Uskoro ulaznice za White Lies u Beogradu

Izvor: Kontra magazin, 13.Sep.2010, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro ulaznice za White Lies u Beogradu

Britanski hit dark pop sastav White Lies nastupiće prvi put u Srbiju 2. decembra u velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra Beograda, za koji već od 20. septembra počinje pretprodaja ulaznica po ceni od po 2.000 dinara! Na blagajnama SKC-a i Doma omladine Beograda po povlašćenoj ceni naći će se samo prvi kontingent ulaznica, a za ostatak će Long Play naknadno odrediti veći iznos. Zato požurite do jeftinijih ulaznica, i ne zaboravite da je kapacitet velike dvorane SKC-a samo oko 1.000 posetilaca, a da u Beograd stižu sve popularniji White Lies! Sa dolaskom vlasnika hitova Unfinished Business , Death , To Lose My Life i Farewell to the Fairground , beogradska publika konačno dobija retku priliku i povlasticu da prisustvuje nečem novom i svežem - koncertu budućeg velikog imena svetske rok scene! Da su White Lies čvrsto krenuli tim putem, osim ekspresno dostignutog prvog mesta britanske top lista sa debitantskim albumom To Lose My Life... (2009), svedoči i nastup 11. septembra ispred Mjuz (Muse) na čuvenom londonskom Vembli (Wembley) stadionu, (gde su prosle godine White Lies nastupili ispred Koldpleja (Coldplay)!). Kakav bend dolazi u Beograd, možete spoznati i preko njihovog nastupa na Vembliju:

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Uskoro pretprodaja ulaznica za White Lies

Izvor: Popboks, 13.Sep.2010

Pretprodaja ulaznica za koncert britanskog benda White Lies koji će biti održan 2. decembra u velikoj dvorani beogradskog SKC-a, počinje 20. septembra, saopštili su organizatori. Ulaznice će u pretprodaji koštati 2.000 dinara.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.