Uskoro skuplje ulaznice za Exit

Izvor: B92, 11.Jun.2010, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro skuplje ulaznice za Exit

Redovne ulaznice za jedanaesti Exit festival uskoro će se prodavati po ceni od 10. 990 dinara.

Kako su organizatori saopštili, promotivne ulaznice po ceni od 6.490 dinara skoro su rasprodate, pa će uskoro početi prodaja karata po redovnoj ceni. Osim kompleta karata, prodavaće se i pojedinačne ulaznice za svako veče.

Cena ulaznica za prva dva dana festivala, 8. i 9. jula, iznosiće 2.990 dinara. U ova dva dana na glavnoj bini nastupaju Bad Brains, LCD Soundsystem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mika, DJ Shadow, Placebo, The Horrors, Ricardo Villalobos, Moderat live, Does It Offend You Yeah i Behemot.

Ulaznice za subotu, 10. jul koštaće 3.490 dinara, kada će zvezde glavne bine biti Klaxons, Ryksopp i Missy Eliot, dok će za nedelju 11. jul, kada na glavnom stejdžu nastupaju Pendulum Live, Faith No More i The Chemical Brothers, cena ulaznica biti 3.990 dinara.

U prodaji su i promotivne ulaznice za srednjoškolce po ceni od 4.990 dinara. Posebne, VIP ulaznice prodaju se u limitiranom broju po ceni od 25.000 dinara, u Gigstix prodavnicama u Novom Sadu i Beogradu.

Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaće vaučere. Njih će od 5. jula na ulazu na festival moći da zamene za narukvice. Ove narukvice biće personalizovane i važiće za jednu osobu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.