Uskoro edicija od pet knjiga sa pesmama i prozom Pere Zubca

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2017, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro edicija od pet knjiga sa pesmama i prozom Pere Zubca

“Biće to svojevrsno oduživanje mog duga prema svima koji voleo moju poeziju, ali i književnost uopšte.”

Povodom pola veka od izlaska prve pesničke zbirke Pere Zupca, Zavod za kulturu Vojvodine štampaće ediciju od pet knjiga u kojoj će biti sabrana njegova najznačajnija poetska i prozna ostvarenja, dogovoreno je danas, prilikom Zupčevog susreta sa pokrajinskim sekretarom za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama Miroslavom Štatkićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
SUŠTINA SE NE DA OČIMA SAGLEDATI: 15 inspirativnih citata iz knjige "Mali princ"

- Ovo je za mene izuzetna čast, posebno što mi je pružena prilika da sam izabarem ono što smatram najvrednijim. Biće to svojevrsno oduživanje mog duga prema svima koji voleo moju poeziju, ali i književnost uopšte - rekao je Zubac tokom razgovora sa Štatkićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.