Urna Nede Arnerić biće u Aleji zaslužnih građama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2020, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urna Nede Arnerić biće u Aleji zaslužnih građama

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić dao je danas saglasnost da se urna sa posmrtnim ostacima naše istaknute glumice Nede Arnerić, položi u Aleji zaslužnih građana.

"Grad Beograd odaje počast Nedi Arnerić, našoj velikoj glumici koja je tokom svoje karijere ostvarila značajne uloge, kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni. Bila je miljenica filmskog platna, nosilac brojnih nagrada u Srbiji i Jugoslaviji i ostavila trag u filmskoj umetnosti na koji smo svi ponosni", rekao je gradonačelnik Radojičić, saopštio je Beoinfo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Urna sa posmrtnim ostacima Nede Arnerić biće položena u Aleji zaslužnih građana

Izvor: RTS, 14.Jan.2020

Komemoracija povodom smrti glumice Nede Arnerić biće održana u četvrtak u 12.00 u Jugoslovenskoj kinoteci. Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić dao je saglasnost da se urna sa posmrtnim ostacima glumice položi u Aleji zaslužnih građana. ...

Nastavak na RTS...

Neda Arnerić počivaće u Aleji zaslužnih građana

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2020

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić dao je danas saglasnost da se urna istaknute glumice Nede Arnerić položi u Aleji zaslužnih građana, saopšteno je iz gradske uprave.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.