Ulaznice za Exit vilidž u prodaji

Izvor: Kontra magazin, 19.Mar.2010, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za Exit vilidž u prodaji

Ulaznice za devetodnevni boravak u Exit vilidžu u prodaji su od petka 19. marta, po ceni od 2490 dinara, putem sajta Exitfest.org. Exit vilidž, od 5. do 14. jula, ugostiće posetioce festivala kojima su kampovanje, Dunav, sunce, muzika i druženje sa kamperima iz čitavog sveta neizostavni deo Exita. Najbolja zabava u Exitovom vilidžu ove godine postaje pravi devetodnevni mini festival. Neverovatna atmosfera, neprestana zabava, uživanje u prirodi, koncerti, žurke svake godine predstavljaju poseban deo boravka na Exit festivalu. Posetioce festivala koji se odluče za boravak u kampištu očekuje i najpovoljniji smeštaj u Novom Sadu, uz sve neophodne usluge i službe koje su 24 sata dostupne za udoban boravak u prirodi. Uz sjajne koncerte i žurke u kampu, "Exit vilidžu" svojim posetiocima nudi i radionice, edukaciju iz važnih društvenih oblasti, demokratije, multikulturalnosti , tolerancije, kao i zaštite životne sredine. Posetioci Exita neće propustiti ni svetsko prvenstvo u fudbalu. Polufinalne i finalne utakmice, biće prikazivane na tvrđavi i u vilidžu festivala, a posetioci Exita će imati priliku da ih gledaju u jedinstvenoj festivalskoj atmosferi. Exit će se jedanaesti put, od 8. do 11. jula održati na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dovodeći neke od najpoznatijih muzičara na planeti ali i posetioce sa svih kontinenata. Poznat po svojoj neverovatnoj atmosferi, jednoj od najboljih dance arena na svetu, jedinstvenoj lokaciji, Exit će u svojoj novoj dekadi ponuditi publici najuzbudljiviji letnji provod i nezaboravne nastupe više od 600 izvođača na preko 20 festivalskih bina. Ulaznice za jedanaesti Exit Ulaznice za Exit festival mogu da se kupe na nekoliko mesečnih rata. Posetioci koji budu zainteresovani da na ovaj način dođu do svojih ulaznica moći će da kupe ulaznice po ceni od 7990 dinara putem Gigstixa na četiri, pet ili šest mesečnih rata, bez kamate. U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu. Ulaznice za jedanaesti Exit festival koji će se održati od 8. do 11. jula nalaze se u redovnoj prodaji po promotivnoj ceni od 6490 dinara i mogu se kupiti putem Internet sajta Gigstix.com. Redovna cena ulaznica iznosiće 10990 dinara. The Chemical Brothers, Mika i Röyksopp potvrdili su svoj nastup na glavnoj bini Exit festivala koji će se održati od 8. do 11. jula 2010. Dance Arena ugostiće brojne zvezde elektronske muzike, svoje nastupe potvrdili su Crookers, Boys Noize, Erol Alkan, Ida Engberg, SebastiAn, Busy P i DJ Mehdi. Na Dance Arenu dolazi kum tehno zvuka Ricardo Villalobos, kreativni i zarazni Moderat, kao i nastup koji povodom 15 godina produkcijske kuće Ovum sprema Josh Wink. Svoje nastupe na Exitu već su potvrdili elektro pop i rock sastavi Crystal Castles i Does It Offend You, Yeah?.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje prodaja mesta u Exit vilidžu

Izvor: 24sata, 19.Mar.2010

Ulaznice za Exit vilidž danas će biti puštene u prodaju po ceni od 2.490 dinara preko sajta Gigstix.com i Exitfest.org. Organizatori najavljuju niz atraktivnih sadržaja koji će biti otvoreni i za one koji neće boraviti u samom kampu, ali još nisu odlučili gde će egzitovci postaviti svoje šatore.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.