Ulaznice za Exit skuplje od subote

Izvor: B92, 24.Jun.2009, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za Exit skuplje od subote

Organizatori "Exita" saopštili su da će četvorodnevne ulaznice za ovaj festival od subote, 27. juna koštati 9990, umesto 5990 dinara, cene koja važi još dva dana.

Jednodnevne ulaznice mogu da se kupe po ceni od 3490 dinara za četvrtak, odnosno petak, dok ulaznice za subotu i nedelju koštaju po 3990 dinara.

Ulaznice mogu da se kupe u šest različitih filijala Erste banke u Beogradu, dve u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Subotici. Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Erste banke, ulaznice mogu da se kupe u dve Gigstix prodavnice koje se nalaze u beogradskoj koncept radnji Supermarket i u novosadskom tržnom centru Pariski magazin.

Organizatori su saopštili još i da je tokom juna zabeležen intenzivniji rast prodaje u odnosu na prošlu godinu i moguće je da će "Exit" festival ponovo biti rasprodat i pre otvaranja festivalskih kapija u četvrtak, 9. jula.

Preko 15.000 ulaznica već sad je prodato širom Evrope, a sve ulaznice namenjene za prodaju u Velikoj Britaniji gotovo su rasprodate i "Exit" će ovoga leta biti najprodavaniji strani festival u toj zemlji.

Do kraja prodaje očekuje se i oko 10.000 posetilaca iz regiona Jugoistočne Evrope, a svoj boravak u novom festivalskom kampu obezbedilo je već 7.000 kampera iz celog sveta.

Tokom protekle dve godine, više od polovine posetilaca "Exita" činili su inostrani gosti koji su u Srbiju došli iz čak 54 različitih zemalja sveta, a prema procenama ekonomskih stručnjaka, tokom prošlogodišnjeg "Exita", inostrani posetioci u Srbiji su potrošili preko 20 miliona evra.

Ovogodišnji Exit festival na kojem će nastupiti Lili Alen (Lily Allen), Arctic Monkeys, Manic Street Preachers, KoRn, Pati Smit (Patti Smith), Kraftwerk, Mobi (Moby), Prodigy, Madness, Karl Koks (Carl Cox), Riči Hotin (Richie Hawtin), Etjen De Kresi (Etienne de Crecy), Saša (Sasha) i brojni izvođači na preko 20 festivalskih bina, održaće se od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.