Ulaznice za Coachella festival rasprodate za jedan sat

Izvor: B92, 07.Jan.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za Coachella festival rasprodate za jedan sat

Ulaznice za muzički festival "Coachella", na kome će bend "Guns N` Roses" posle više od dve decenije svirati u originalnoj postavi, rasprodate su za sat vremena, prenosi AFP.

Festival "Coachella", koji se održava u kalifornijskoj pustinji, postao je jedan od najpoznatijih u svetu i godišnje privuče više od 180.000 ljudi tokom dva uzastopna vikenda.

"Guns N` Roses", čiji se album "Appetite for Destruction" iz 1987. i dalje nalazi na vrhu liste najprodavanijih debi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izdanja u SAD-u, nastupiće 16. i 23. aprila.

To će biti prvi put od 1993. godine da se na sceni nađu zajedno Eks Rouz i Sleš, a bendu će se pridružiti i basista Daf Mekagan.

Festival "Coachella" će ujediniti i njujorški bend "LCD Soundsystem", koji je bio veoma uticajan na elektronskoj muzičkoj sceni početkom ovog veka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ulaznice za "Coachella" festival rasprodate za sat vremena

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jan.2016

LOS ANÐELES - Ulaznice za muzički festival "Coachella", na kome će bend "Guns N' Roses" poslije više od dvije decenije svirati u originalnoj postavi, rasprodate su za sat vremena, prenosi AFP...Festival "Coachella", koji se održava u kalifornijskoj pustinji, postao je jedan od najpoznatijih u svijetu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.