Uhapšena poznata milijarderka: Dečka polila voskom po licu i napala ga makazama

Izvor: B92, 11.Dec.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena poznata milijarderka: Dečka polila voskom po licu i napala ga makazama

Žozelin Vildenstajn, sedamdesetjednogodišnja žena koja se proslavila nadimkom „Catwoman“, uhapšena je nakon što je napala svog partnera Lojda Klajna.

Naime, „žena mačka“ proslavila se širom sveta brojnim operacijama nakon kojih je želela da liči na svoju omiljenu životinju. Osim toga, poznata je i po činjenici da je izvukla najviše novca u brakorazvodnoj parnici ikada - čak dve i po milijarde dolara.

Sada je teško povredila partnera, koji je morao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se sakrije u ormar i sačeka dolazak policije koja mu je možda i spasila život. Ona ga je napala makazama, a onda mu je nakapala vrući vosak na lice.

Navodno, smetalo joj je što Lojd provodi previše vremena na društvenim mrežama, a napad se dogodio tokom romantične večere na kojoj je on koristio laptop. Počela je da viče na njega, a onda je uzela jednu od sveća na stolu i bacila mu na lice vrući vosak. Nakon toga ga je grebala po licu i uzela makaze i krenula prema njegovim grudima, uspevši da ga ubode dva puta. Takođe mu je pretila da će ga ubiti.

On je uleteo u plakar i pozvao policiju, a policija je brzo stigla i uhapsila „ženu-mačku“.

Par je u prilično turbulentnoj vezi od 2003. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.