Uglješa Šajtinac u Gradskoj knjižnici

Izvor: Blic, 05.Okt.2011, 03:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uglješa Šajtinac u Gradskoj knjižnici

BEOGRAD - Gradska knjižnica, autentični kulturni prostor, nakon letnje pauze počinje s radom 11. oktobra, i to sa Uglješom Šajtincem u glavnoj ulozi na otvaranju.

Tačnije, tog datuma nesvakidašnje književno veče, karakteristično za ovo mesto u beogradskoj Ulici braće Krsmanovića 4, imaće Uglješa Šajtinac, autor čuvene drame „Hadersfild", koji je nedavno objavio kratak roman „Sasvim skromni darovi" („Arhipelag").

Reč je o savremenoj verziji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << romana u e-mailovima koje razmenjuju dva brata: dramski pisac na privremenom boravku u Njujorku i sredovečni vozač pikapa koji je ostao u rodnom Zrenjaninu. Moderator večeri je Tijana Spasić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.