Udaje se ćerka Dina Dvornika: Hteli smo da pobegnemo, ali on ima drugi plan

Izvor: B92, 22.Okt.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se ćerka Dina Dvornika: "Hteli smo da pobegnemo, ali on ima drugi plan"

Mnogi joj i sada prebacuju razliku u godinama između nje i njenog verenika Čarlsa Pirsa, ali Eli, ćerki legendarnog Dina Dvornika, bitna je samo jedna stvar.

Ela je u intervjuu za “Story“ priznala da je i nju u početku brinula ta razlika, ali da je onda shvatila da su bez obzira na sve stvoreni jedno za drugo i da su oboje deca u duši.

Ona je takođe pričala o svom detinjstvu koje nije bilo lako i bezbrižno - otkrila je da je često bila žrtva zlostavljanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije imala drugare, a da su devojčice u četvrtom razredu čak pokušale da je otruju. Kad više nije znala kako da se nosi sa svim problemima - sekla se.

Ipak, danas shvata da joj nije potrebno odobravanje okoline i da je jedino bitno da je sama zadovoljna svojim životom. A Čarls je definitivno njegov bitan deo - Ela je otkrila i neke detalje venčanja, koje bi trebalo da se desi u avgustu.

“Vjenčanje planiramo za osmi mjesec, ali poznavajući sebe i Čarlsa ljudi će doći, a vjenčanja neće biti. Voljela bih da vjenčanje bude u Hrvatskoj. Nedavno sam zamolila Čarlsa da sada kada otputujemo na Karibe na njegov 40. rođendan da se tamo vjenčamo bez ikoga, ali on to ne želi. Želi da njegova mama vidi naše vjenčanje“, ispričala je Ela.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.