UKF slavi 10 godina rada na festivalu Exit (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKF slavi 10 godina rada na festivalu "Exit" (VIDEO)

Čuveni UKF proslaviće na festivalu "Exit" deset godina rada uz "Chase & Status", Dub FX i desetine drugih, najavili su danas organizatori novosadskog festivala.

Muzički medijski gigant i globalni bejs brend broj jedan, na ovogodišnjem "Exit" festivalu proslaviće 10 godina neumornog rada na svetskoj sceni i za ovu priliku lično su se odazvali najpopularniji dram end bejs producenti "Chase & Status", koji prvi put na ove prostore donose svoj lajv nastup "RTRN II JUNGLE", nazvan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << po istoimenom albumu zakazanom za kraj meseca, sa kojim obeležavaju 15 godina karijere.

Njima će se na glavnoj bini "Exit"-a pridružiti i "Kabaka Pyramid, Brockie & Det", a ceo nastup biće posvećen nedavno preminulom frontmenu sastava "The Prodigy", Kitu Flintu.

Na glavnu binu svoj specifični zvuk i vanserijski talenat doneće i Dub FX, kojeg su jedinstven pristup muzici i numere „Love Someone", „Flow", „So Are You" i „Love Me Or Not" lansirale među najpoštovanije nezavisne muzičke zvezde današnjice.

Povodom desetogodišnjice gostovanja UKF kolektiva, čiji zagriženi fanovi svake godine sa nestrpljenjem očekuju njihove artiste na programu "Exit"-a, ove godine pokreće se i nova bina "X-Bass Pit", koja će biti u potpunosti posvećena bejs muzici.

Za program novog epicentra provoda za ljubitelje ovog žanra već su se upisali jedno od najuzbudljivijih novih lica britanske bejs scene di-džej 1991, zatim talentovani di-džej dvojac Technimatic, energetični Turno i sve popularniji ruski d'n'b tandem Gydra, uz regionalnu i domaću postavu koja broji više desetina aktuelnih imena.

Organizatori "Exit"-a najavili su i da u petak u podne stižu jednodnevne ulaznice za drugi, treći i četvrti dan koje će moći da nabave najbrži fanovi.

Broj ulaznica po ceni sa čak 40 posto uštede od samo 2.390 dinara, veoma je ograničen i biće dostupan od podneva na centralnoj blagajni "Gigstixa" u tržnom centru Pariski magazin u Novom Sadu i na sajtu exitfest.org.

Na ostalim prodajnim mestima iz "Gigstix" mreže biće dostupne od 13 sati.

Ulaznice za prvi festivalski dan, 4. jul, kada nastupaju "The Cure" već su u prodaji po ceni od 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za Fan pit, dok je cena Gold vip dnevnih ulaznica za 4. jul 12.000 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.