U subotu Veče trube u Pećincima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2019, 04:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu "Veče trube" u Pećincima

Veče trube na kojem će se predstaviti članovi Beogradskog trubačkog orkestra biće održano u subotu 17. avgusta na šetalištu ispred Kulturnog centra Pećinci s početkom u 20.30 časova u okviru petog po redu "Pećinačkog kulturnog leta".

Publika u Pećincima po prvi put biće u prilici da uživa u tradicionalnoj srpskoj, romskoj i balkanskoj muzici, kao i u obradama filmske muzike, klasičnih kompozicija, rok, pop i stranih pesama koje će biti izvedene na trubi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
U pitanju je prvi trubački orkestar u Beogradu sastavljen od diplomiranih trubača, studenata osnovnih i master akademskih studija na muzičkoj akademiji.

Organizator "Pećinačkog kulturnog leta" je Kulturni centar Pećinci, a generalni pokrovitelj manifestacije opština Pećinci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lidija Domazet i rumski tamburaši sutra u Šimanovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2019, 03:33

Veče evergrina na kojem će se predstaviti Šimanovčanka Lidija Domazet i članovi Gradskog tamburaškog orkestra "Branko Radičević" iz Rume održaće se u nedelju 18. avgusta na letnjoj pozornici u parku u Šimanovcima s početkom u 20:30 časova u okviru "Pećinačkog kulturnog leta"...U jednoipočasovnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.