Izvor: SEEcult.org, 04.Nov.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U slavu Milana Mladenovića, 25 godina od smrti

Legendarni beogradski i jugoslovenski rok muzičar Milan Mladenović (1958-1994), jedan od osnivača kultnih grupa Šarlo akrobata, Katarina II i Ekatarina Velika, čije su pesme i misli i danas više nego aktuelne u čitavom regionu, preminuo je pre 25 godina u Beogradu, a tim povodom biće održano niz programa koji će podsetiti na njegovu ličnost i delo.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

POSLEDNJI SATI ŽIVOTA MILANA MLADENOVIĆA: Imao je 35 kg i pozvao je nju da ga mazi! Potresna priča o LEGENDI

Izvor: Scandal.rs, 05.Nov.2019, 15:11

Prošlo je punih 25 godina otkako je ovaj svet napustio Milan Mladenović, frontmen EKV-a i jedan od najvećih muzičara u istoriji ovih prostora. Tog 5. novembra 1994. godine Mladenović je preminuo od raka gušterače, a mesecima se govorilo o tome da je oboleo od side. U poslednjim satima njegovog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.