U prodaji novi singl Killersa

Izvor: Kontra magazin, 01.Dec.2009, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji novi singl Killersa

The Killers su pripremili Božićni singl koji je u prodaji od 1. decembra. Na svetski dan borbe protiv SIDE bend je objavio pesmu 'Happy Birthday Guadalupe' a prihod od prodaje nemenjen je borbi protiv ove bolesti u Africi. Pesmu su objavili za organizaciju RED, za koju su do sada objavili već četiri Božićna singla. U singlu gostuju Wild Light i Mariachi El Bronx. 'Oduševljeni smo što možemo da objavimo četvrti Božićni singl za (RED). (RED) je kroz program Global Fund napravio odlične stvari u prodršci obolelih u Africi, i naša je čast da učestvujemo u ovom projektu' naveo je lider benda Brandon Flowers. Bend je do sada objavio tri Božićna singla A Great Big Sled , Joseph, Better You Than Me i Don't Shoot Me Santa .

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Bono ocenio da je preplaćen

Izvor: NaDlanu.com, 02.Dec.2009, 19:45

LOS ANĐELES, 2. decembra 2009. (Beta) - Irski roker Bono, čije je bogatstvo procenjeno na sumu od 400 miliona funti, izjavio je da pomaže humanitarnim projektima zato što veruje da ima više novca nego što zaslužuje, preneo je časopis OK. Vođa grupe "U2" pokrenuo je kampanju "Zaveži pertle,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.