U petak stižu ulaznice za Exit po specijalnoj ceni

Izvor: BKTV News, 15.Maj.2018, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U petak stižu ulaznice za Exit po specijalnoj ceni

Najbrži fanovi "Exit" festivala će u petak, 18. maja, od podne imati priliku da po specijalnim cenama nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru.

Broj ulaznica po ceni od samo 2.290 dinara veoma je ograničen i biće dostupan u petak od 12 sati na centralnoj blagajni "Gigstixa" u tržnom centru "Pariski magazin" u Novom Sadu.

Prve kupce dnevnih ulaznica očekuju i do sada najvrednije nagrade, najavljuju organizatori, a fanovi već od devet časova >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mogu da zauzmu svoje mesto u redu.

Ograničen kontigent ulaznica po ovoj poklon ceni za sve ostale fanove iz cele Srbije biće dostupan takođe od podneva putem sajta , dok će na ostalim prodajnim mestima "Gigs Tix" mreže ulaznice biti u prodaji od 13 sati.

Ukoliko se ne rasprodaju do festivala, cena ulaznica će tokom "Exita" od 12. do 15. jula biti veća za čak 70 posto.

U toku je i akcija "4+1" koja podrazumeva da se kupovinom četiri četvorodnevne ulaznice, peta dobija na poklon.

Ulaznice po promotivnoj ceni za 6.990 dinara prodaju se putem sajta i direktno u mreži "Gigs Tix", a na sajtu prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj za "Exit" ili za celu "Exit Avanturu".

"Exit" festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz i drugi.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Evo kada stižu jednodnevne karte za EXIT!

Izvor: Mondo, 15.Maj.2018

Najbrži fanovi će imati jedinstvenu priliku da nabave ulaznice za dan po želji po specijalnim cenama!..Najbrži fanovi EXIT festivala će u petak 18. maja od 12 časova, imati jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru! Broj ulaznica po specijalnim,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.