U novoj sezoni Moderne porodice umire jedan od važnih likova

Izvor: B92, 15.Sep.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U novoj sezoni "Moderne porodice" umire jedan od važnih likova

Uskoro će početi emitovanje desete sezone serije "Moderna porodica" (Mondern family), a jedan od autora serije Kristofer Lojd najavio je nešto što je zabrinulo obožavatelje. U novoj sezoni će se u Modernoj porodici dogoditi smrt jednog od značajnih likova.

"U ovoj sezoni ćemo obraditi veće životne događaje. Doći će do smrti, što je tema s kojom se porodice moraju nositi, a na TV-u to nije lako jer je to i izuzetno teška tema. Ali u isto vreme, bilo bi čudno da porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne mora da se nosi s takvim događajem", rekao je za "Intertejment vikli" (ntertainment Weekly), a prenosi Index.hr

Loj ipak nije otkrio ko će "završiti dva metra pod zemljom", ali je otkrio je da je reč o jednom "značajnom liku u seriji" mada nije precizirao da li se radi o jednom od glavnih likova.

Otkrio je i da će ta smrt biti "događaj čije će se posledice osetiti u nekoliko epizoda".

"Doći će do značajne promene u dinamici porodice za koju su ljudi verovatno i očekivali da će se u jednom trenutku dogoditi, ali dogodiće se prie nego što su očekivali", dodao je i tako dodatno raspirio znatiželju.

Inače, deseta sezona je ujedno i poslednja sezona pokrivena trenutnim ugovorom pa se ne zna hoće li ovo biti i kraj "Moderne porodice" ili će ipak doći do produženja ugovora.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.