U nedelju premijera radio drame Senka naše želje

Izvor: Art-anima.com, 17.Mar.2012, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju premijera radio drame "Senka naše želje"

U nedelju 18. marta 2012. godine s početkom u 12.15 časova na Prvom programu Radio Beograda će biti premijerno emitovana radio drama "Senka naše želje" rađena prema istoimenom romanu Darka Tuševljakovića.
Tuševljakovićev roman počinje kao tipična priča o odrastanju u malom gradu, da bi se u jednom trenutku transformisao u jezivu priču o silama čiju priorodu ne razumemo, a koje lako mogu zagospodariti našom sudbinom i promeniti je na najstrašniji način.
Dok nestrpljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << očekuje povratak svog ujaka i heroja iz detinjstva, Danijelu Isakovu počinje da se priviđa čudna devojka u okolini stare pančevačke svilare. Isprva uveren da je reč o prolaznoj slabosti i somnabuliji, po dolasku ujaka, Danijel uočava poguban uticaj koji ovaj misteriozni rođak ima na njegovu porodicu. U potrazi za odgovorima na pitanja iz porodične prošlosti, Danijelu pomaže verni drug Martin i skrivena simpatija Željka.
Uloge tumače: Srđan Jovanović, Bojan Žirović, Danijel Sič, Dobrila Ilić, Vladimir Tešović, Suzana Lukić, Tanja Mirčetić
Dramatizacija: Sonja Milošević
Lektor: Nataša Šuljagić
Muzički saradnik: Marija Ćirić
Ton majstor: Dejan Ivanović
Reditelj: Milan Đukanović
Urednik serije: Kristina Đuković

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.