DANAS ĆE U CELOJ SRBIJI GORETI: Temperatura do 36 stepeni, a onda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 07:38

DANAS ĆE U CELOJ SRBIJI GORETI: Temperatura do 36 stepeni, a onda...

Vremenska prognoza za četvrtak, 22. jun 2023. godine

U Srbiji pretežno sunčano i vrlo toplo, sa najvišim dnevnim temperaturama od 32 do 35 stepeni.

Posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, na jugu Banata, kao i ponegde u istočnim i južnim predelima Srbije očekuju se kratkotrajni pljuskovi, ponegde praćeni i grmljavinom.

Vetar slab, promenljiv.

U Beogradu pretežno sunčano i vrlo toplo. Vetar slab, promenljiv. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Najniža temperatura oko 22, a najviša dnevna oko 35 stepeni.

U Srbiji u petak vrlo toplo, najviša temperatura do 36 stepeni, a za vikend, nakon prolaska hladnog fronta osetno hladnije i dnevna temperatura biće u padu za oko desetak stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJTOPLIJI DAN U NEDELJI Danas i sutra do 36 stepeni, a onda PREOKRET

Izvor: Blic, 22.Jun.2023

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i vrlo toplo, sa najvišim dnevnim temperaturama od 32 do 35 stepeni.

Nastavak na Blic...

Danas u Srbiji pretežno sunčano i vrlo toplo

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Jun.2023

Beta22.06.2023. 00:44. . foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ). U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i vrlo toplo, a posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, na jugu Banata, kao i ponegde u istočnim i južnim predelima Srbije očekuju se kratkotrajni pljuskovi ponegde praćeni i grmljavinom,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.