Izvor: Vostok.rs, 22.Sep.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Ruskom centru za nauku i kulturu biće uručeni državni sertifikati polaznicima tečaja ruskog jezika

22.09.2015. -

U Ruskom centru za nauku i kulturu u Beogradu 24. septembra biće održana svečana dodela državnih sertifikata polaznicima tečaja u Ruskom domu, koji su uspešno položili ispite početkom leta ove godine.

Na ispit je izašlo 88 polaznika za različite nivoe znanja jezika, od kojih je 86 uspešno položilo ispite i stekli pravo na državni sertifikat. Svi kandidati koji su uspešno položili ispite, osvojili su zavidan broj bodova i pokazali odlično znanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << jezika.

Sertifikati Državnog instituta za ruski jezik «Puškin» međunarodno su priznati i predstavljaju zvaničnu potvrdu znanja ruskog jezika. Ovaj Dokument je veoma cenjen u Srbiji i obezbeđuje njegovom vlasniku odličan napredak u karijeri.

Iste večeri biće dodeljene i diplome Rossotrudničestva «Za značajan doprinos popularizaciji ruskog jezika u inostranstvu», koje će biti uručene srpskim rusistima, izdavačima, književnicima i prevodiocima.

Ceremoniju uručivanja otvoriće ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin.

 

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.