U Blok galeriji izložba slika Negovana Isakovića

Izvor: Studio B, 02.Jul.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Blok galeriji izložba slika Negovana Isakovića

U novobeogradskoj Blok galeriji (Jurija Gagarina 221) u petak, 3. jula, u 20 časova biće otvorena izložba slika pod nazivom „Ka svetlosti" autora Negovana Isakovića, koji će se beogradskoj publici predstaviti radovima nastalim u protekle dve godine.

 

Negovan Isaković rođen je u Beogradu 1956. godine. Završio je Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek slikarstva, u klasi prof. Miodraga Vujačića Mirskog 1987, a od 1992. član je Ulusa. Bavi se štafelajnim slikarstvom, mozaikom i ikonopisanjem. Svoje radove izlagao je na više kolektivnih i samostalnih izložbi. Živi i radi u Beogradu.

Izložba će biti otvorena do 15. jula

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.