Izvor: SEEcult.org, 30.Jun.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga i zahvalnost Borki Pavićević širom regiona

Smrt Borke Pavićević, dramaturškinje, direktorke Centra za kulturnu dekontaminaciju, mirovne aktivistkinje i borca za ljudska prava, izazvala je duboku tugu među njenim kolegama i poštovaocima širom bivše Jugoslavije, uz zahvalnost u mnogobrojnim objavama na društvenim mrežama za istrajnost u promovisanju kulture i umetnosti i hrabrost u borbi za slobodu izražavanja, kao i za pomirenje i suživot u regionu.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Oproštaj od Borke Pavićević

Izvor: SEEcult.org, 01.Jul.2019, 14:02

Dramaturškinja i direktorka Centra za kulturnu dekontaminaciju (CZKD) Borka Pavićević biće ispraćena 3. jula na Novom groblju u Beogradu, a 4. jula u CZKD-u biće održana komemoracija povodom njene smrti, koja je izazvala duboku tugu širom regiona. Ispraćaj će biti 3. jula u 15 časova, a kremacija...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.