Tribina: Šta se jede (i kako) u svetovima fantastike

Izvor: Art-anima.com, 27.Maj.2013, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina: Šta se jede (i kako) u svetovima fantastike

Društvo ljubitelja fantastike "Lazar Komarčić" održaće u ponedeljak 27. maja (19h) tribinu sa temom "Zalogaj putohleba: šta se jede (i kako) u svetovima fantastike".

Na pitanja da li fantastični svet iziskuje i fantastičan jelovnik; jede li se batak od pileta ili od feniksa; pije li se rakija, prepekan ili grgolj-blaster; koliko hrana i piće doprinosi oblikovanju jednog izmaštanog sveta, pokušaće da odgovore Radmilo Anđelković, najbolji SF pisac među kuvarima i najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << kuvar među SF piscima i Ivan Jovanović, prevodilac i ljubitelj mrsnog, vrsni poznavalac jelovnika Tolkinove "Srednje zemlje" i Martinovog "Vesterosa".

Tribina Društva ljubitelja fantastike "Lazar Komarčić" održava se u maloj sali Doma omladine Beograda, a ulaz je slobodan. 
 
 

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.