Tribina: Od Kebre do Kebe i nazad

Izvor: Blic, 27.Feb.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina: Od Kebre do Kebe i nazad

U četvrtak, 28. februara, u sali na prvom spratu beogradskog Doma omladine, biće održana tribina pod nazivom «Monstrumi i Kritičari/Don’t look back in Anger 2007. edition – Popularna muzika».



Na tribini će govoriti muzički kritičar i pop teoretičar Momčilo Rajin, muzička kritičarka Zorica Kojić, muzički novinar Uroš Milovanović, kritičar Ivan Velisavljević i muzički urednik Popboksa Nebojša Marić, a najavljene su sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teme:

Da li je 2007. godina novog srpskog popa?

Da li je turbo folk umro i ko ga je ubio?

Šta se dešavalo na domaćoj muzičkoj sceni tokom prošle godine?

Regionalna MTV nagrada za Van Gog.

Festivali i Arene – gostovanja stranih bendova i festivali.

Molitva - Pobeda Marije Šerifović na Eurosongu 2007.

Scena u regionu i Srbiji - sličnosti i razlike.

Ovo je druga u seriji tribina Monstrumi i Kritičari///Don’t look back in Anger 2007 edition, koja se bavi umetničkom kritikom i uopšte, pisanjem o umetnosti; prethodna se bavila tretmanom filma, a sledeća će biti posvećena likovnom domenu.

Organizator Dom omladine Beograda «smatra da je jedan od najozbiljnijih problema domaće scene nedostatak ozbiljnog bavljenja umetnošću u štampi i elektronskim medijima».

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.