Izvor: Politika, 12.Feb.2010, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri dame u žiriju Festa

Žiri ovogodišnjeg takmičarskog programa „Evropa van Evrope” u okviru 38. Festa, u kome je osam filmova, čine tri dame – Alisa Sajmon, Labina Mitevska i Dubravka Lakić, saopštila je Pres služba ovog filmskog festivala.

Alisa Sajmon je kritičarka magazina „Variety” i članica žirija mnogih festivala – u Pusanu, Montrealu, Karlovim Varima, Ljubljani, San Francisku, Sarajevu, Sočiju, Klužu, Torinu i Vankuveru. Labina Mitevska je glumica, igrala >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je u filmovima „Pre kiše”, „Dobro došli u Sarajevo”, „Želi me”, producentkinja je i članica žirija na festivalima u Kotbusu, Edinburgu, Karlovim Varima i drugim. Dubravka Lakić je filmska kritičarka „Politike”, između ostaloga, članica je međunarodne organizacije FIPRESCI i upravnog odbora Filmskog centra Srbije, bila je u mnogim međunarodnim žirijima, selektor internacionalnog programa festivala Sinema siti u Novom Sadu...

K. R.

[objavljeno: 13/02/2010]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.