Trejler za film o Barbi zbunio fanove: Ken liči na poznatu voditeljku VIDEO

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 09:04

Trejler za film o Barbi zbunio fanove: "Ken liči na poznatu voditeljku" VIDEO

Margo Robi i Rajan Gosling glume Barbi i Kena u dugo očekivanom novom filmu Grete Gervig koji izlazi ovog leta, a predstavljen je i drugi trejler koji daje kratki uvid u radnju filma.

Trejler prikazuje "ružičasti Barbi svet", počev od kuće iz snova do kabrioleta, kao i ljubavnu priču Barbi i Kena.

Sporednu glumačku ekipu čine Simu Liu, Vil Farel, Nkuti Gatva, Mihael Sera, Isa Rae, Rea Perlman i Kejt Mekinon, od kojih neki glume druge verzije Barbi i Kena. Na primer, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dua Lipa glumi sirenu Barbi.

Međutim, pored zapleta koji prikazuje svet omiljene lutke, ono što je na gledaoce ostavilo posebno jak utisak jeste izgled i lik Kena kojeg tumači Rajan Gosling.

Čini se da mnogi nisu bili oduševljeni te su svoje kritike izneli na društvenim mrežama. Neki su smatrali da je prestar za ovu ulogu, drugi da mu plava kosa nikako ne odgovara.

Takođe, mnogi su rekli da ih Gosling isuviše podseća na slavnu američku voditeljku Elen Dedženeris.

Zasnovan na Matelovim barbi modnim lutkama, ovo je prvi igrani film o Barbi koji se pojavio na velikom platnu i sadrži scenario koji je Greta napisala zajedno sa svojim suprugom Noom Baumbahom.

Film bi trebalo u bioskopima da se pojavi 21. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.