Trejler za FILM PRIJATELJI napravio HAOS na netu: Monika i Čendler se RAZVODE, Džoi uspešan glumac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trejler za FILM "PRIJATELJI" napravio HAOS na netu: Monika i Čendler se RAZVODE, Džoi uspešan glumac!

Neverica!

Nezvanični (neki kažu i lažni) trejler za film "Prijatelji" napravio je pravu pometnju na internetu.

U snimku od tri minuta, koji je objavio Smasher, možemo videti zvezde ove hit serije ponovo na okupu. U ovom trejleru saznajemo da su Monika i Čendler pred razvodom, da je Džoi uspešan glumac, ali da nema emotivnog partnera. Takođe, Rejčel i Ros se nalaze u problemima i godinama nisu zajedno. Fibi i Majk muku muče sa svojim brakom i ne idem dobro. Rosova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deca, Ema i Ben su odrasli i uveliko su u školi.

Proglašena NAJBOLJA humoristička serija svih vremena! Da li se slažete?

Za deset dana ovaj nezvanični trejler za "Prijatelje" pogledalo je više od 3,7 miliona korisnika na Jutjubu. Podsetimo, posledna epizoda serije "Prijatelji" emotivana je 2004. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.